Новото попълнение на ФК ЦСКА 1948 Антонио Вутов говори пред социалните

...
Новото попълнение на ФК ЦСКА 1948 Антонио Вутов говори пред социалните
Коментари Харесай

Вутов: Идвам с амбицията да постигаме медали, купи, да се борим за Европа всяка година

Новото попълнение на ФК ЦСКА 1948 Антонио Вутов приказва пред обществените мрежи на " алените ". Той разяснява акомодацията си при " алените ", прехвърлянето му от Локомотив София, конкуренцията, формата си и идните мачове в Европа.

" Чувствам се добре. Всичко е наред. Опитвам се да се присъединявам бързо към изискванията. Футболистите ме одобриха доста добре в колектива, към този момент чудесно. С някои от тях се познаваме, с други в този момент се срещаме. Смятам, че това няма да ми отнеме доста време. Идвам с упоритостта да реализираме медали, купи, да се борим за Европа всяка година.

Почти съм уверен и се надявам, че тази година ще е по-добра от миналата. Конкуренцията не ме плаши. Приемам я, че може да те развие като футболист, това те прави по-добър, дава ти самочувствие.

Разбира се, че е постижимо отстраняването на ФКСБ. Надявам се да де дълъг похода към Европа за нас. Трябват ми още няколко по-физически тренировки. Имаме съществени контроли. Може би не идната, а по-следващата контрола се надявам да взема присъединяване и малко по малко да набирам скорост и инерция. Феновете да поддържат тима си и ние ще вършим всичко допустимо да побеждаваме във всеки мач ", приключи Антонио Вутов.
 Нов ден - нови входящи прехвърляния във ФК ЦСКА 1948
Нов ден - нови входящи прехвърляния във ФК ЦСКА 1948

" Успех, майсторе "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР